06-51126747

Machinaal egaliseren zandbaan voor bestrating.

Egaliseren met laser exact leveler in plaats van handmatig egaliseren.

Een straatmaker van 30,00 per uur egaliseert met de hand gemiddeld 30 m2 per uur waardoor de zandbaan egalisatieprijs prijs op 1,00 per m2 uit zou komen.

Stel wij egaliseren uw zandbaan voor deze 1,00 per m2 dan zou de straatmaker gelijk kunnen starten met aanbrengen van tegels of stenen+ het feit dat hij vanaf start zijn opperman beter kan aansturen, waardoor ook zijn productie stijgt.

In deze schatting ga ik er vanuit dat de straatmaker door zijn ervaring goed is voor bijvoorbeeld 20m2 aanbrengen per uur, en dat de opperman door vanaf start samen te werken met de straatmaker ook 5 m2 extra aanbrengt, maakt samen 25 m2 maal gemiddeld 4 euro per m2=100 per uur- de kosten van het machinaal egaliseren 30,00= 70 euro extra winst per uur

Dit alles staat nog even los van het feit dat een machinaal geëgaliseerde zandbaan veel beter verdicht is doordat het aangedrukt word door vele honderden kilo’s in plaats van soms vele centimeters opgebracht zand die glad worden gestreken met een plank, waardoor altijd verdichtingsverschil aanwezig is.

 

Geinteresseerd

Weet u precies wat u wilt? Of weet u juist niet precies wat u wilt? In beide gevallen helpen wij u graag! Maak een berekening, bekijk onze diensten of vraag een offerte aan.

Maak een berekening Krijg snel een indicatie van de kosten Bekijk ons portfolio En krijg een idee van de mogelijkheden Vraag offerte aan Volledig vrijblijvend