06-51126747

Over ons

Nadat de heer W. Simonis ruim 20 jaar ervaring had opgedaan bij diverse bestratingsbedrijven, richtte hij in 1990 Simonis Bestratingen in Medemblik op. In 1992 besloot hij dat een mini-shovel het werk flink zou kunnen verlichten. Dit bleek een juiste investering en al snel kwamen de eerste hulpstukken erbij: een tegelklem, een stenenklem en een bandenklem. Dit alles zodat de toen nog handmatig te verwerken producten, zo dicht mogelijk op de plek van verwerken konden worden gebracht.

7 jaar daarna kwam Sidney in het bedrijf. Hij groeide op met de opkomst van het machinaal bestraten, wat sinds zijn komst alleen maar is uitgebreid. Onder andere met een Ahlmann AX85, 3 Avant mini-shovels, 3 proost bestratings legklemmen, 2 vacuumsets en een laser exact level. Na ruim 10 jaar is in 2010 de V.O.F overgaan in het huidige Simonis Bestratingen B.V.

Certificaten en diploma’s

Door onze jarenlange ervaring in zowel ambachtelijk als machinaal bestraten. Simonis Bestratingen biedt u alles wat u van een hoogwaardig bestratingsbedrijf kunt verwachten. Wij geven u op een professionele manier advies en begeleiding bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van bestrating. Van ontwerp tot aan de laatste steen, denken wij met u mee.

We zijn een Fundeon gecertificeerd leerbedrijf. Andere diploma’s zijn te zien via deze link: VCA Diplomas Simonis.

Veiligheidsinspectie KWS

Regelmatig wordt er controle gehouden wanneer we aan het werk zijn. Om zo transparant mogelijk te zijn, delen we graag ons veiligheidsrapport, opgesteld door KWS, met u. Klik op de link om het rapport te bekijken: Veiligheidsinspectie Hogeweyselaan Weesp

 

Geinteresseerd

Weet u precies wat u wilt? Of weet u juist niet precies wat u wilt? In beide gevallen helpen wij u graag! Maak een berekening, bekijk onze diensten of vraag een offerte aan.

Maak een berekening Krijg snel een indicatie van de kosten Bekijk ons portfolio En krijg een idee van de mogelijkheden Vraag offerte aan Volledig vrijblijvend