06-51126747

Werkwijze

ONS MOTTO

Ons motto is: ‘Wat machinaal kan, willen we ook machinaal doen’.

KAN NIET – BESTAAT NIET

Vaak wordt er geroepen: ‘Dat kan niet machinaal verwerkt worden’. Bijvoorbeeld oude gebakken d.f.

‘Kan niet’ bestaat dan ook niet bij Simonis Bestratingen BV. Als deze oude gebakken stenen op de juiste manier gepalleteerd worden, zijn ook deze daarna machinaal aan te brengen met de juiste bestratingstechniek.

VAN OPRIT EN TUIN TOT WEGEN

Naast de vele projecten ‘ in opdracht van’, straten wij ook voor particulieren en midden-klein-bedrijf (MKB). Denk hierbij aan een oprit, tuin of parkeerplaatsen voor Fitnesscentra, kinderdagverblijven en dergelijke. Niets is Simonis Bestratingen te gek en we gaan graag uitdagingen aan.

BESPARINGS-VOORBEELDEN

We helpen u graag om te besparen. Er zijn vaak kostenbesparende oplossingen waar mensen in eerste instantie niet aan denken. Met onze ervaring hebben we snel de juiste oplossing gevonden. Om het u makkelijker te maken, vindt u ook een aantal besparingsvoorbeelden op onze website.

Bij besparings-voorbeelden vindt u bijvoorbeeld onze opzet voor machinaal egaliseren met onze laser exact level bij uw eigen straatmakers of eigen project.

WAAROM SIMONIS?

EERLIJKE PRIJS

Door onze berekeningsmodule in te vullen krijgt u van te voren een beeld van wat uw bestratingsproject zou kunnen gaan kosten. Uiteraard zijn dit wel ‘vanaf’ prijzen en is er dus uitgegaan van ideale omstandigheden. Voor een exacte offerte blijft het altijd belangrijk de gemaakte berekening inclusief foto’s even door te mailen naar ons. Een exacte offerte wordt dan zo spoedig mogelijk naar u verstuurd.

Ik wil meteen naar de calculator!

DE MODERNSTE BESTRATINGSTECHNIEKEN

Wij maken gebruik van de modernste bestratingstechnieken. Denk hierbij aan egaliseren met onze laser exact level, arbo verantwoord palleteren, zagen stenen in plaats van: knippen, klemmen of vacuüm systemen om bestrating aan te brengen.

Lees meer over deze bestratingstechnieken op de dienstenpagina of verhuurpagina.

SPECIALIST IN AMBACHTELIJK STRAATWERK BIJ MONUMENTALE PANDEN

Simonis bestratingen is door haar ruime ervaring in de tijd van onder de hamer straten, ook specialist in het ambachtelijke onder de hamer straten. Dit komt nog vooral voor bij monumentale panden, maar soms ook nog bij projecten waar de stenen erg van hoogte verschillen.

 

Geinteresseerd

Weet u precies wat u wilt? Of weet u juist niet precies wat u wilt? In beide gevallen helpen wij u graag! Maak een berekening, bekijk onze diensten of vraag een offerte aan.

Maak een berekening Krijg snel een indicatie van de kosten Bekijk ons portfolio En krijg een idee van de mogelijkheden Vraag offerte aan Volledig vrijblijvend